Proderm Sunscreen Mousse
- Proderm Sunscreen finns med SPF 10, SPF 20 och SPF 30, samt en återfuktande aftersun mousse med kamomill, aloe vera och karbamid.

- Proderm är utvecklad för känslig, nordisk hud, men är lämplig för alla hudtyper, såväl barn som vuxna. Den parfymfria moussen är lämplig för både ansikte och kropp.

- Proderm är fuktgivande och ger en mjuk känsla. Torkar snabbt och är glans- och kladdfri. Kan användas i hårbotten och även i håret.

- Proderm täcker inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är lämplig under smink. Skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande.

- Proderm rekommenderas av hudläkare till personer med soleksem och allergi samt hudsjukdomen Vitiligo.SPF 10 179 kr
SPF 20 189 kr
SPF 30 199 kr
Aftersun Mousse 179 kr

StudentbalNyhet! Solprodukter från DavinesSU Shampoo after sun, 199:-
Återuppbyggande och återfuktande shampoo. Avlägsnar salt och klor. Innehåller mandelproteiner.SU Pak, 239:-
Inpackning för skadat hår, återger mjukhet, glans och fukt. Innehåller mandelsmör, arganolja och vitamin E. Låt verka i 5-15 minuter.SU Conditoner, 239:-
Spray balsam som motverkar åldrande och tillför fukt till håret. Innehåller valnötsextrakt och olivoljaextrakt. Spraya i vått hår.SU oil, 299:-
Skyddande, återfuktande och mjukgörande olja för kropp och hår. Motverkar skador från tex klor och solbad. Innehåller arganolja, jojobaolja och vitamin E.SU Cream, 299:-
Återfuktande och mjukgörande cream som ger håret glans. Tynger ej ner. Rik på antioxidanter. Innehåller arganolja, veteproteiner, vitamin E och UV-filter.Nyhet! Solprodukter från Dr RimplerAfter Sun Balm, 200 ml, 249:-
Svalkande och uppfriskande kroppslotion som lugnar och återfuktar din hud. Lättabsorberande. En härlig produkt.

Face Cream High Protection SPF 30, 75 ml, 249:-
Hög solskyddsfaktor med särskilt brett band av UV-filter för den känsliga ansiktshuden. Näringsrika oljor verkar vårdande och fuktgivande och har en skyddande effekt. Innehåller vitamin B och E.

Medium Protection SPF 15, 200 ml, 299:-
Oljefri kroppslotion för hud som redan har fått lite solbränna eller vid svag sol. Innehåller bl a aloe vera och vitaminer. Vattenfast.

High Protection SPF 30, 200 ml, 299:-
Oljefri kroppslotion för hud som är ljus och känslig eller vid stark sol. Innehåller bl a aloe vera och vitaminer. Vattenfast.

Sun stick, SPF 30, 149:-
Specialprodukt med UV-skydd för känsliga och utsatta hudområden, tex läpparna.


RSS 2.0